Skip to main content
16 januar, 2023

Faglærte maskinarbejdere / industriteknikere

16 januar, 2023

Er du faglært maskinarbejder, industritekniker, smed, mekaniker, landbrugstekniker, industrimontør eller en dygtig håndværker?

Jobbeskrivelse

SEMI STAAL A/S søger fem nye medarbejdere der med sikker hånd kan arbejde med maskinmontage. Erfaring med opbygning af maskinanlæg, transportører og rustfri pladebearbejdning og montering er en fordel, men ikke et krav. Din tekniske forståelse samt erfaring med teknisk montage er den vigtigste forudsætning.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende stilling i en vækstende virksomhed, hvor vi har brug for initiativrige og ansvarlige personer, der har lyst til at sætte sit præg i vores produktion.

Stillingen er fuldtid. Vi har adresse i Helsingør, hvor vi pt. er 30 ansatte i virksomheden. Vi tilbyder gode arbejdsforhold, pension, flekstid, et årlige sociale arrangementer, og en løn der afspejler dine kvalifikationer.

Om dig

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring i en produktionsvirksomhed eller fra et værksted.

Du er nysgerrig og nyder udfordringer. Du er udpræget Teamplayer, men arbejder også selvstændig– hos SEMI STAAL er vi et team – vi løfter i flok og hjælper hinanden.

Du er kvalitetsbevidst og tager dig den tid, som opgaven kræver. SEMI STAAL kvaliteten er lige en grad bedre end forventet.

Har vi fanget din interesse?

Så send dit CV til job@semistaal.dk hurtigst muligt, da vi løbende har samtaler. Tiltrædelse er snarest muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte produktionsdirektør
Alex Meyendorff på T: 20 33 71 13/ am@semistaal.dk

Vi hjælper med at afbryde smitteveje på hospitalerne, styrke fødevaresikkerheden og skabe bedre arbejdsmiljøer

© SEMI STAAL A/S.  Alle rettigheder forbeholdes