Skip to main content

Vaskesystemer til fiskeindustrien

I fiskeindustrien kan det være en udfordring at opretholde en høj hygiejnestandard, blandt andet fordi slim fra friske fisk kan lime skæl fast på kar og beholdere.

Det kræver en særlig veldesignet og effektiv rengøringsproces for at imødekomme disse udfordringer – især hvis fiskeskællene får lov til at tørre.  

SEMI STAALs vaskesystemer til fiskeindustrien er designet til at fjerne snavs og skæl. Det skaber det gode vaskeresultat, der garanterer jeres hygiejne- og fødevaresikkerhed.

Vi producerer vaske- og håndteringssystemer til

  • Kar
  • Kasser
  • Paller
  • Transportbure
  • Vemag vogne

Vores systemer dækker følgende funktioner

  • Tømme
  • Vaske
  • Tørre
  • Håndtering
  • Transport

Vaskeanlæg i alle størrelser

Karvaskeanlæg TW2

Det centrale vaskermodul er udstyret med et forskyl, en vaskesektion og et efterskyl som standard. Flere typer varmekilder og filtertyper kan tilvælges. Vaskesystemet er modulerbart, hvilket gør anlægget yderst tilpasningsdygtigt.

Karvaskeanlæg TW2 med robotløsning

Fyldte 440 ltr kar akkumuleres på banesystem. Robot nedstabler og tømmer kar til modtagersystem samt overfører det urene kar til vaskesystem. Efter endt vaskeproces stables det rene kar på udlasterbane af samme robot. Systemet er kompakt og fuldautomtisk.

Karvaskeanlæg TW2 – med fuld automatik

TW2 med tilvalg af transportører, vendere og stakkere. På den måde automatiseres alle trin i processen. Operatøren afleverer en uren stak og henter en ren stak uden binding af personale. Du sparer mandetimer og sikrer en større kapacitet. Linjen kan udformes i L, U eller linær form.

Holdbare og fleksible løsninger

Med vores fleksible og modulopbyggede rengøringssystemer kan vi tilpasse vores løsninger, så de opfylder dine specifikke krav til kapacitet, funktionalitet og fysiske forhold.

Vi har fokus på at producere produkter af høj kvalitet og samtidig holde et bæredygtigt miljø for øje. Vi går ikke på kompromis med vores materialevalg, og vores erfaringer viser tydeligt, at vores maskiner er mere holdbare, end dem vi sammenligner os med i markedet.

Vores vaskesystemer er et modulært system, der giver muligheden for at vokse i takt med at virksomheden udvides. Du kan supplere og udbygge dit vaskesystem både i forhold til kapacitet samt hvis yderligere funktioner som tømme-, tørre-, eller  håndteringsfunktioner, ønskes tilføjet.

Find de vaskeløsninger du har behov for

Kar
Kar
Kasser
Kasser
Paller
Paller
Transportbure
Transportbure
Vemag vogne
Vemag vogne

Referencer

Marine Harvest, Canada
Salmar, Norge
Naqua, Saudi Arabien
Thai Union, Seychellerne
Box Pool, Peterhead, UK
Hanstholm Fiskeauktion, Danmark

Vil du vide mere?

Nicolai Meyendorff
Salgchef – Food/nonfood

Direkte: +45 49 25 25 16
Mobil: +45 24 41 45 19
Email: nm@semistaal.dk

Vi hjælper med at afbryde smitteveje på hospitalerne, styrke fødevaresikkerheden og skabe bedre arbejdsmiljøer

© SEMI STAAL A/S.  Alle rettigheder forbeholdes