Skip to main content

UVC-lys til effektiv og naturlig desinfektion

UVC-lys er en effektiv og veldokumenteret desinfektionsmetode, der har været brugt i mere end 100 år og er især virksom i luft, væsker og på overflader – og så er det samtidig en både naturlig og miljøvenlig metode.

UVC-lys kan neutralisere de fleste typer mikroorganismer, herunder bakterier, vira og svampe i næsten alle tænkelige områder; fx i fødevareproduktion, tekniske produktionsmiljøer, hospitaler og på pharmaområdet.

UVC-lyset ødelægger cellernes DNA og RNA og forhindrer cellerne i at reproducere og formere sig. UVC-lys kan reducere effekten af ​​bakterier og vira med mere end 99,9999% afhængigt af lysets styrke og den tid, organismerne udsættes for.

Ideel til næsten alle tænkelige områder

  • Naturlig og miljøvenlig metode
  • Virksom i luft, væsker og på overflader
  • Neutraliserer bakterier, vira og svampe

Virker under alle forhold

UVC-lyset er en meget fleksibel måde at desinficere på, for den virker i kulde og varme, og uanset om bakterier er i fast, flydende eller luftbåren form. Derfor er den et rigtig godt match til mange desinfektionsbehov, hvor vi samtidig gerne undgår kontakt, kemi og karenstid.

Hvad er UVC-lys?
Lys er bølger, og lys kan have forskellige bølgelængder. Nogle bølgelængder kaldes for UV-lys (ultraviolet lys), og den del af UV-lyset, som kan bruges til desinfektion, er UVC-lyset.

Vi hjælper med at afbryde smitteveje på hospitalerne, styrke fødevaresikkerheden og skabe bedre arbejdsmiljøer

© SEMI STAAL A/S.  Alle rettigheder forbeholdes