Skip to main content

Om SEMI STAAL

SEMI STAAL er en dansk teknologi og produktionsvirksomhed, der udvikler, producerer og installerer rengørings- og håndteringssystemer til fødevare-, hospitals- og pharmaindustrien.

Vi har mere end 50 års erfaring og har udviklet, produceret og installeret løsninger for over 1.000 kunder i hele verden.

Vi hjælper fødevare-, hospitals- og pharmaindustrien med at rengøre og håndtere returemballager, senge, madrasser og hjælpemidler. På den måde kan vores kunder styrke fødevaresikkerheden, forbedre hygiejnen, afbryde smitteveje og samtidig få bedre arbejdsmiljøer.

  • Vi udvikler, producerer og installerer rengørings- og håndteringssystemer til fødevare-, hospitals- og pharmaindustrien.
  • Vi sørger for, at du kan styrke fødevaresikkerheden, forbedre hygiejnen og afbryde smitteveje.

Fra Danmark til hele verden

SEMI STAAL blev grundlagt i 1972. Dengang var Danmark vores primære marked, hvor vi fortrinsvis arbejdede inden for fødevareområdet med at udvikle vaskesystemer til returemballage såsom kasser, paller, vogne, kar, stativer etc. I dag leverer vi til hele verden og har udvidet vores forretningsområder til også at omfatte hospitalssektoren og den farmaceutiske industri.

I 2013 blev virksomheden overdraget til tredje generation af familien, og det er stadig med den samme målsætning om at producere enkle løsninger, der gør det nemt for vores kunder at styrke fødevaresikkerheden, forbedre hygiejnen, afbryde smitteveje og samtidig få bedre arbejdsmiljøer. Vi har ekspertisen til at sikrer dig den optimale løsning i forhold til behov, kvalitet og miljø.

Siden vi i 2012 indgik i et samarbejde med SonoSteam, en division af Force Technology, har vi integreret SonoSteam desinfektionsteknologi i vores løsninger til rengøring og desinfektion af senge og madrasser. Ved desinfektion af kontaktflader som hospitalsmadrasser og plastkasser har teknologien dokumenteret en signifikant reduktion af mikroorganismer på få sekunder. SonoSteam desinfektion udføres med damp og ultralyd – hurtigt og sikkert.

I oktober 2021 fik vi Brygge partners med i vores ejerkreds for at sikre SEMI STAAL videre vækst.


Fleksible, holdbare og bæredygtige løsninger

Med vores meget fleksible og modulopbyggede rengøringssystemer kan vi tilpasse vores løsninger, så de opfylder dine specifikke krav til kapacitet, funktionalitet og fysiske forhold – hver løsning er individuel og unik.

Vi har fokus på at producere produkter af høj kvalitet og samtidig holde et bæredygtigt miljø for øje. Vi går ikke på kompromis med vores materialevalg, og vores erfaringer viser tydeligt, at vores maskiner er mere holdbare, end dem vi sammenligner os med i markedet. Mange af vores anlæg er stadig i drift efter 20-30 år.

Samtidig arbejder vi vedvarende på at mindske vand- og kemiforbruget og vi benytter os af ”grønne” underleverandører, køb-tilbageprogram m.m. – alt sammen for at sikre, at du som kunde får den bedste/mest optimale løsning både i forhold til kvalitet og bæredygtighed/miljø.

Maskinernes ydeevne, stabilitet og levetid afhænger af, hvor godt de bliver vedligeholdt. Vores After Sales-serviceprogram, minimerer risikoen for ikke-planlagte driftsstop og giver dig sikkerhed for, at vaskeresultatet lever op til kvalitets- og hygiejnestandarder.

  • Vi har ekspertisen til at sikrer dig den optimale løsning i forhold til behov, kvalitet og miljø.

  • Med After Sales-service sikres du et vaskeresultat, der altid lever op til gældende kvalitets- og hygiejnestandarder.

Vi hjælper med at afbryde smitteveje på hospitalerne, styrke fødevaresikkerheden og skabe bedre arbejdsmiljøer

© SEMI STAAL A/S.  Alle rettigheder forbeholdes