Skip to main content

Vaskesystemer til emballagevaskerier

I emballagevaskerier bruges der mange forskellige former for genanvendelig emballage og transportører. Desuden kan graden af snavs variere meget alt afhængig af, hvilke typer produkter, der bliver vasket.

SEMI STAALs vaske- og håndteringsanlæg til emballagevaskerier er udviklet til omhyggeligt at fjerne alle former for snavs og dermed imødekomme fødevareindustriens høje krav til hygiejne og fødevaresikkerhed.

Vi hjælper dig, så du kan styrke fødevaresikkerheden, forbedre hygiejnen og forbedre arbejdsmiljøet.

Vi producerer vaske- og håndteringssystemer til

  • Kar
  • Kasser
  • Paller
  • Transportbure
  • Vemag vogne

Vores systemer dækker følgende funktioner

  • Tømme
  • Vaske
  • Tørre
  • Håndtering
  • Transport

Vaskeanlæg i alle størrelser

Kompakt PVH pallevasker

PVH vaskeren er et horisontalt vaskermodul til paller. Modulet kan udbygges og automatiseres efter behov ifm. afblæsning eller automatisk op/nedstakning. Hvis plads er en mangelvare, er denne løsning optimal med en ind- og udlasterbane. Vaskesystemet er recirkulerende.

Kassevaskeanlæg – KV2 Serien

KV2 Serien er vores tospors tunnelvasker med en kapacitet på 400-6.000 kasser/timen. Dette to-spors kassevaskesystem (et til låg og et til kassser) er med indlaster akkumuleringsbaner, nedstakkere, vaskelinje med to vaskesektioner, afblæsningssystem samt kasse- og lågstakkere.

Karvaskeanlæg – TW2 med fuld automatik

TW2 med tilvalg af transportører, vendere og stakkere. På den måde automatiseres alle trin i processen. Operatøren afleverer en uren stak og henter en ren stak uden binding af personale. Du sparer mandetimer og sikrer en større kapacitet. Linjen kan udformes i L, U eller linær form.

Holdbare og fleksible løsninger

Med vores fleksible og modulopbyggede rengøringssystemer kan vi tilpasse vores løsninger, så de opfylder dine specifikke krav til kapacitet, funktionalitet og fysiske forhold.

Vi har fokus på at producere produkter af høj kvalitet og samtidig holde et bæredygtigt miljø for øje. Vi går ikke på kompromis med vores materialevalg, og vores erfaringer viser tydeligt, at vores maskiner er mere holdbare, end dem vi sammenligner os med i markedet.

Vores vaskesystemer er et modulært system, der giver muligheden for at vokse i takt med at virksomheden udvides. Du kan supplere og udbygge dit vaskesystem både i forhold til kapacitet samt hvis yderligere funktioner som tømme-, tørre-, eller  håndteringsfunktioner, ønskes tilføjet.

Find de løsninger du har behov for

Kar
Kar
Kasser
Kasser
Paller
Paller
Transportbure
Transportbure
Vemag vogne
Vemag vogne

Vil du vide mere?

Nicolai Meyendorff
Salgchef – Food/nonfood

Direkte: +45 49 25 25 16
Mobil: +45 24 41 45 19
Email: nm@semistaal.dk

Vi hjælper med at afbryde smitteveje på hospitalerne, styrke fødevaresikkerheden og skabe bedre arbejdsmiljøer

© SEMI STAAL A/S.  Alle rettigheder forbeholdes