Skip to main content

Vaskesystemer til dyrefoderindustrien

I foderindustrien bruges der mange forskellige former for genanvendelig emballage og transportører. Desuden kan graden af snavs variere meget alt afhængig af, hvilke typer produkter der bliver produceret.

SEMI STAALs vaske- og håndteringsanlæg til foderindustrien er udviklet til omhyggeligt at fjerne alle former for snavs og dermed imødekomme fødevareindustriens høje krav til hygiejne og fødevaresikkerhed.

Vi hjælper dig, så du kan styrke fødevaresikkerheden, forbedre hygiejnen og forbedre arbejdsmiljøet.

Vi producerer vaske- og håndteringssystemer til

  • Kar
  • Kasser
  • Paller
  • Transportbure
  • Vemag vogne

Vores systemer dækker følgende funktioner

  • Tømme
  • Vaske
  • Tørre
  • Håndtering
  • Transport

Vaskesystemer i alle størrelser

Vemag vognvasker VV2
– kabinetløsning

VV2 løsningen håndterer to vogne samtidigt, og vasker dermed med en højere kapacitet. Er desuden udstyret med et centralt filter (filterkurv eller automatisk tromlefilter), pumpe og styresystem. 

Vemag vognvasker VV1-1 1/2
– tunnelløsning 

VV1-1 1/2 med to indgange med vendere samt et integreret højlager, der giver stor fleksibilitet i forhold til lagerkapacitet. Der er et automatiseret flow mellem vask og produktion. 

Karvasker TW2
– med integreret pallevask funktion

Fuldt automatiseret TW2’er med afblæser til tørring af kar. Et fuldautomatisk anlæg, som kan håndtere både kar og paller. Anlægget integreres med AGV’ere. Systemet indeholder karvendere samt pallemagasiner som mindsker betjeningsbehovet for linjen.

Holdbare og fleksible løsninger

Med vores fleksible og modulopbyggede rengøringssystemer kan vi tilpasse vores løsninger, så de opfylder dine specifikke krav til kapacitet, funktionalitet og fysiske forhold.

Vi har fokus på at producere produkter af høj kvalitet og samtidig holde et bæredygtigt miljø for øje. Vi går ikke på kompromis med vores materialevalg, og vores erfaringer viser tydeligt, at vores maskiner er mere holdbare, end dem vi sammenligner os med i markedet.

Vores vaskesystemer er et modulært system, der giver muligheden for at vokse i takt med at virksomheden udvides. Du kan supplere og udbygge dit vaskesystem både i forhold til kapacitet samt hvis yderligere funktioner som tømme-, tørre-, eller  håndteringsfunktioner, ønskes tilføjet.

Find de løsninger du har behov for

Kar
Kar
Kasser
Kasser
Paller
Paller
Transportbure
Transportbure
Vemag vogne
Vemag vogne

Referencer

Champion Pet Food, USA/ Canada
Simmons PET Food, USA
Nestle Purina, USA
BHJ, USA/ Lithuania/ Danmark

Vil du vide mere?

Nicolai Meyendorff
Salgchef – Food/nonfood

Direkte: +45 49 25 25 16
Mobil: +45 24 41 45 19
Email: nm@semistaal.dk

Vi hjælper med at afbryde smitteveje på hospitalerne, styrke fødevaresikkerheden og skabe bedre arbejdsmiljøer

© SEMI STAAL A/S.  Alle rettigheder forbeholdes