Skip to main content

Vaskesystemer til mejeriindustrien

I mejeriindustrien bruges der mange forskellige former for genanvendelig emballage og transportører. Desuden kan graden af snavs variere meget alt afhængig af, hvilke typer produkter der bliver produceret.

SEMI STAALs vaske- og håndteringsanlæg til mejeriindustrien er udviklet til omhyggeligt at fjerne alle former for snavs og dermed imødekomme fødevareindustriens høje krav til hygiejne og fødevaresikkerhed.

Vi hjælper dig, så du kan styrke fødevaresikkerheden, forbedre hygiejnen og forbedre arbejdsmiljøet.

Vi producerer vaske- og håndteringssystemer til

  • Kar
  • Kasser
  • Paller
  • Transportbure
  • Vemag vogne

Vores systemer dækker følgende funktioner

  • Tømme
  • Vaske
  • Tørre
  • Håndtering
  • Transport

Vaskeanlæg i alle størrelser

Vaskeanlæg til transportbure – RW2 med akkumuleringsbaner

I denne løsning er vaskeren integreret med akkumuleringsbaner før og efter vaskeløsningen. Dette øger gennemløbshastigheden, og reducerere personalebindingen. Layout og automatiseringsgrad kan tilpasses efter behov.

Kassevaskeanlæg – KV1 Serien

KV1 Serien er vores etspors tunnelvasker til kasser med en kapacitet på 50-700 kasser/timen. Her et anlæg, hvor kasserne automatisk bliver stakket efter vask, så de hurtigt og nemt kan returneres til produktionen.

Fuldautomatisk pallevaskeanlæg – PVH med forskyl samt integretet højtryk

Fuld automatisk pallevasker med ned/ opstakker, banesystem samt afblæser. Vaskesystemet er udstyret med et recirkulernde forskyl samt en kraftig vaskesektion med integreret højtryksrens for at fjerne etiketter samt fastsiddende snavs. Efter vask og afblæsning opstakkeres pallerne. Systemet tilpasses efter opgaves art.

Holdbare og fleksible løsninger

Med vores fleksible og modulopbyggede rengøringssystemer kan vi tilpasse vores løsninger, så de opfylder dine specifikke krav til kapacitet, funktionalitet og fysiske forhold.

Vi har fokus på at producere produkter af høj kvalitet og samtidig holde et bæredygtigt miljø for øje. Vi går ikke på kompromis med vores materialevalg, og vores erfaringer viser tydeligt, at vores maskiner er mere holdbare, end dem vi sammenligner os med i markedet.

Vores vaskesystemer er et modulært system, der giver muligheden for at vokse i takt med at virksomheden udvides. Du kan supplere og udbygge dit vaskesystem både i forhold til kapacitet samt hvis yderligere funktioner som tømme-, tørre-, eller  håndteringsfunktioner, ønskes tilføjet.

Find de løsninger du har behov for

Kar
Kar
Kasser
Kasser
Paller
Paller
Transportbure
Transportbure
Vemag vogne
Vemag vogne

Referencer

ARLA, Danmark, Sverige
TINE, Norge

Vil du vide mere?

Nicolai Meyendorff
Salgchef – Food/nonfood

Direkte: +45 49 25 25 16
Mobil: +45 24 41 45 19
Email: nm@semistaal.dk

Vi hjælper med at afbryde smitteveje på hospitalerne, styrke fødevaresikkerheden og skabe bedre arbejdsmiljøer

© SEMI STAAL A/S.  Alle rettigheder forbeholdes