Skip to main content
20 september, 2023

Service- og rejsemontør

20 september, 2023

Til udvidelse af vores serviceteam søger vi en løsningsorienteret service- og rejsemontør, der kan varetage forskelligartede reparations-, service og montageopgaver on-site, nationalt og internationalt.

Hvem er vi?

SEMI STAAL er en danskejet produktionsvirksomhed med over fem årtiers erfaring i at udvikle og producere fuldautomatiske industrielle vaske- og transportsystemer til returemballage og hospitalssenge. Vi søger en ny kollega for at imødekomme en stigende efterspørgsel i vores branche.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring i en produktionsvirksomhed, fra et værksted eller fra et job som service- og rejsemontør. Optimalt set har du også erfaring med smedearbejde.

Du er nysgerrig og nyder udfordringer. Du er udpræget Teamplayer, men arbejder også selvstændig – hos SEMI STAAL er vi et team – vi løfter i flok og hjælper hinanden.

Du er kvalitetsbevidst og tager dig den tid, som opgaven kræver. SEMI STAAL kvaliteten er lige en grad bedre end forventet.

Du bliver del af et stærkt team, hvor du primært vil tage dig af serviceopgaver hos vores kunder. Når du ikke er ude på opgaver, vil du indgå i teamet i produktionen her i Helsingør, dette vil dog blive i begrænset omfang.

Du skal forvente omkring 150+ rejsedage pr. år.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende stilling i en vækstende virksomhed, hvor vi har brug for en initiativrig og ansvarlig person, der har lyst til at sætte sit præg på vores serviceteam, samt indgå i vores produktion.

Stillingen er fuldtid. Vi har adresse i Helsingør, hvor vi pt. er 33 ansatte i virksomheden. Vi tilbyder gode arbejdsforhold, pension, flekstid, årlige sociale arrangementer, samt en løn der afspejler dine kvalifikationer.

Har vi fanget din interesse?

Så send dit CV til job@semistaal.dk hurtigst muligt, da vi løbende har samtaler. Tiltrædelse snarest muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte servicechef Michael Martens Grønbæk på mobil 4880 4671 eller på mail mmg@semistaal.dk

Vi hjælper med at afbryde smitteveje på hospitalerne, styrke fødevaresikkerheden og skabe bedre arbejdsmiljøer

© SEMI STAAL A/S.  Alle rettigheder forbeholdes